Home Blog

5 факти за клитора, които всеки трябва да знае

0

1. Клитора Е ГОЛЯМ

Клитора е повече от просто розов бутон. Скрит от погледа, той всъщност е оформен като жълъд, е с дължина 3 см, и се свързва с всяка една структура в гениталиите.

СЪВЕТ

Най-ефективният начин за стимулиране на тази деликатна зона е с помпи. Внимателно привеждане на притока на кръв към областта, те правят клитора разкошно чувствителен,като осигуряват  небесни кулминации.

2. клитора е единствено, предназначен за УДОВОЛСТВИЕ

Клитора е единственият орган, който е посветен само и единствено за удоволствие. Когато е стимулиран правилно, това удоволствие може да продължи четири минути.

СЪВЕТ

Започнете бавно и постепенно увеличавайте скоростта, до върха. Вибрациите са идеални, катозапочнете с по-ниски и завършите с пълен интензитет.

3. клитора има повече нервни окончания, от пениса

Съдържащ 8000 разкошно реактивни нервни окончания, клиторът е много чувствителен, но това не е едно и също нещо като деликатен. За някои хора, точно интензивните, или дори по “грубата” стимулация може да бъде точно това, което те искат.

4. клитора е свързан с G-точката

Ние сме склонни да мислим, че G-точката и клитора са две отделни неща, но експерти твърдят хипотезата, че тези два органа са свързани. Ефектите на стимулиране на G-точката, може да бъде засилено чрез едновременно стимулиране на клитора.

 

СЪВЕТ

Заек вибраторите са специално проектирани да съчетават вътрешни и външни стимулации, за да ви предадат всички удоволствия на куп – едновременен оргазъм.

5. За 75% от жените, клитора е единственият начин да достигнат до оргазъм

На 75% от жените е трудно да достигнат до оргазъм, без да се докосва клитора, въпреки вълнението,което проникването може да се създаде. Само малцина щастливци може да достигне до “голямота O”  само с вътрешната стимулация.

СЪВЕТ

Играчките за двойки, доставят стимулация и по време на правенето на любов, увеличавайки шансовете ви за оргазъм.

Кой е вашият размер…

0

При избора на вибратор, винаги преценявайте големината и това, кое ви носи удоволствие в секса. Ние смятаме, че човек трябва да опита от всичко за да знае какво харесва. Ето някои съвети, които да ви улеснят ако се колебаете между някои модели.

Размер за начинаещи

Начинаещите трябва да обмислят по-тънък и по-къс модел. Ако не сте много опитен, но искате да опитате по-големи играчки, изберете по-меки вибратори, които са по-безопасни за да няма болка и дискомфорт. Реалистичните вибратори са идеални.

Погледнете този модел: http://orgasmmarket.com/за-жени/вибратори/вибратор-intense

Разтягане

Много хора обичат усещанията на пълнота и разтягане. Може да се постигне този ефект с дебели дилда. Дебелите вибратори могат да доставят най-невероятни усещания, обаче, за вашата безопасност, препоръчваме тези, които са изработени от меки материали, като силикон и TPR. С меките дилда, е по-малко вероятно да се нараните. Винаги слушайте тялото си. Ако искате играчка за анален секс, не забравяйте да изберете тази, с разкроена база. Доброто смазване е от решаващо значение, когато става въпрос за разтягане. Лубриканта е задължителен!

Дълги вибратори

Дългите и извити вибратори, са невероятни за достигане на мястото, разположено дълбоко във вагиналния канал, понеже е трудно достъпно за пениса или пръстите. Винаги бъдете с повишено внимание и напредвайте бавно, понеже дългите вибратори могат да наранят шийката на матката.

G-Spot Стимулиране и Размер

Дебелите, извити вибратори са най-добрите за прилагане на натиск върху вашата G-точка.  G-точка, реагира добре на натиска, и можете да се насладите на невероятни оргазми .

Как да направим пениса по-голям по естествен начин.

0

Как да направим пениса по-голям по естествен начин.

Много мъже от цял ​​свят се чудят: “Как да направят пениса си по голям по естествен начин?” Има много компании, които обещават уголемяване на пениса. Въпреки това, истината е, че има само една шепа надеждни опции, които са доказали, че в действителност работят.

Мъжете  мислят, че пенис помпите са едно чудесно решение за мъжки аксесоар. Това е така, обаче помпите дават само временни резултати и ако прекалите могат да бъдат опасни. Помпите могат да разрушат кръвоносните съдове в камерата за пениса, това може да доведе до мъжка импотентност и дори до невъзможност за полов акт. Мъжките помпи дават прекрасен временен резултат и не бива да прекалявате!

http://orgasmmarket.com/за-мъже/помпи-и-удължители-за-пенис/hyper-пенис-помпа

Друг вариант, към който много мъже прибягват е хирургията. Този метод е много скъп и може да бъде много болезнен и може да остави постоянно увреждане на пениса ви и не се препоръчва за естествено мъжко подобрение.

Има 3 различни начина, които са както безопасни, така и ефективни за постигане на по-голям пенис по естествен начин.

  1. Упражнения.                                                           Този метод е напълно естествен и не включва приемането на добавки както други методи. Упражненията работят с увеличаване на размера на устната еректилна камера, наречена Corpora Cavernosa. Тази камера на пениса ограничава размера на ерекцията. По този начин, с увеличаване на размера на вашето Corpora Cavernosa, ще изпитате по-големи и по-трудни ерекции, отколкото преди.Тези упражнения могат да се прилагат  малко минути на ден в комфорта на вашия собствен дом. Голямото предимство от този метод е, че можете да коригирате интензивността на вашите упражнения. Това означава, че можете да увеличите интензивността на вашите упражнения, ако искате да изпитате резултати по-бързо от нормалното. Но ефекта при всеки е различен.
  2. Хапчета                                                                                                    Множество мъже разчитат на хапчета, за да получат по-голям размер на пениса. Повечето хапчета съдържат 100% натурални билкови съставки, които са предназначени да осигурят много сексуални ползи. Тези хапчета за подобряване на мъжката работа работят с увеличаване на потока от кръв към камерата за пениса. Чрез увеличаване на потока от кръв, той принуждава клетките в камерата на пениса да се разширят. Вашата ерекция ще бъде в състояние да задържи повече кръв от преди, като по този начин ще увеличи дължината и обиколката на вашият пенис. http://orgasmmarket.com/секс-аптека-лубриканти-стимуланти/еро-стимуланти?product_id=609Те също така увеличават вашето сексуално желание и удоволствие, увеличават контрола на преждевременната еякулация, увеличават производството на сперматозоиди и подобряват твърдостта и издръжливостта на ерекцията.3. Pro Extender

Използването на удължители на пениса, Pro Extender, е най-бързият начин да получите по-голям пенис естествено. Удължителите работят, като прилагат леко сцепление към пениса, за да помогнат на естествената способност на тялото ви да расте под физическо влияние. Тези устройства принуждават клетките в еректилната камера да се размножават в хиляди нови клетки.

http://orgasmmarket.com/за-мъже/помпи-и-удължители-за-пенис/pro-extender-уголемител-за-пенис

Удължителите са също страхотни за изправяне на криви на пениса и увеличаване на твърдостта на ерекцията. Удължителите си вървят с програма и начин на ползване. Ако се опитвате да получите по-голям пенис възможно най-скоро, тогава удължителят може да бъде най-добрата опция за вас.

Още полезна информация:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=qTD6HrfA-jY

Създайте свое порно.

0

Порнографията може да бъде много полезен инструмент за повишаване на сексуалната възбуда, както и за проучване на собствената ни сексуалност.

Какво е bondage?

0


Какво мислите за робството? Съгласни ли сте да бъдете вързани докато се наслаждавате на различни усещания? Дали ще се зарадвате да бъдете задържани или да ограничите партньора си. Вълнуващо е и за двете страни.

Когато той свърши прекалено бързо.

0

Има няколко неща, по-разочароващи от това, след една прекрасна любовната игра, той влиза в теб и всичко свършва. Нищо не е по-незадоволителено. Но това не е краят на света, ето нашите съвети в тази ситуация.

Вибратор с дистанционно.

0

Почти всяка конзола за игри сега идва с безжични контролери, така че можете да се насладите на играта без излишни кабели! По същия начин, секс играчките ви дават пълна свобода и комфорт. Край на досадните кабели!!!

Подготовката за секс, след дълга почивка.

0

Добре, минало е известно време и си мислиш “О, Боже, о, Боже, о, Боже, от къде  да започна?” Това ръководство ще ви помогне да спрете да се притеснявате. Сексът може да бъде малко по-труден, ако е минало известно време.  

Любовта към зайчето!

0

Мразех заешките вибратори много дълго време. Но им дадох още един шанс.

Толкова се радвам,че го направих!

Вибраторите бият ли истинския пенис.

0

Един поглед към войната между пениса и вибратора.

Много ми е странно, че някои от вас имат проблем със секс играчките. Не на омразата на каучука или силикона! Все пак повечето модели са изляти от някой наистина перфектен модел или са проектирани със извивки носещи удоволствия.

4 причини, защо една жена трябва да има оргазъм всеки ден

0

Въпреки, че целта на сексуалните връзки е взаимно удоволствие, аз вярвам, че има голяма сила в оргазмите. Жените, по-специално, трябва да поставят оргазмите като приоритет в живота си. Не само, че оргазмите добавят  удоволствие и жизненост, те увеличават потока от творческа енергия и подобряват общото физическо здраве.

Познавайки анатомията си.

0

Реалността е, че сексуалното образование продължава да липсва, в много хора, най-вече в подрастващите. Секс образованието трябва да започне с основите на анатомията и функциите, а не само за целите на възпроизводството.