Най-често задаваните въпрос за Orgasmmarket

- Как мога да поръчам?

В orgasmmarket.com има богато разнообразие от продукти разделени в различни категории. След като изберете продукт, който искате да закупите, просто натиснете бутон „Добави в кошницата”. Можете да добавяте неограничен брой продукти. След като сте добавили желаните продукти в кошницата, кликнете върху малката кошница най-горе вдясно. Там ще видите две опции – „кошница!” и „плащане”. За да разгледате и редактирате продуктите в кошницата, кликнете на „кошница!”, а за да продължите към потвърждаване на поръчката, кликнете на „плащане”.

Поръчки се приемат и на телефон 0895 481 805 или на e-mail: support@orgasmmarket.com. Важно е при поръчка по телефон или e-mail да предоставите номер на модел, брой артикули, адрес за доставка и Вашия телефонен номер. 

- Как мога да платя за поръчката си?

При потвърждаване на поръчка, имате четири опции за плащане – плащане при доставка, ePay.bg, PayPal и дебитна/кредитна карта. Просто изберете желания от Вас метод на плащане и продължете напред. 

- Дискретна ли ще бъде доставката?

Екипът на orgasmmarket.com цени Вашата дискретност. Всички пратки са в непрозрачни опаковки, без надписи по тях и без да се вижда формата на продуктите в тях. На пакета на пратката не се изписва името на orgasmmarket.com

- Колко ще ми струва и кога ще пристигне поръчката ми?

Доставките до офис на Speedy в цялата страна са абсолютно безплатни! Ако желаете доставка на адрес се доплаща такса от 1.49 лв, а до офис на Еконт - 1лв на продукт.. В случай, че желаете доставка на адрес, моля изберете тази опция при потвърждаване на поръчката. Поръчки, направени преди 17ч. се изпращат на същия ден. Доставката отнема един работен ден.

- Нужно ли е да се регистрирам, за да пазарувам?

Не е нужна регистрация, за да пазарувате в orgasmmarket.com. За да не се регистрирате при покупка, изберете опция „Плащане като гост” при потвърждение на поръчката.

- Как мога да се свържа с екипа на orgasmmarket.com?

Нашите контакти са:

E-mail: support@orgasmmarket.com

тел. 0895 481 805

Можете да се свържете с нас и чрез формата за контакт в сайта. Ако имате нужда от информация или съвет, ще се радваме да Ви помогнем.

Освен това можете да използвате инструмента за чат на живо с наш квалифициран сътрудник.