Кой е вашият размер…

0
264

При избора на вибратор, винаги преценявайте големината и това, кое ви носи удоволствие в секса. Ние смятаме, че човек трябва да опита от всичко за да знае какво харесва. Ето някои съвети, които да ви улеснят ако се колебаете между някои модели.

Размер за начинаещи

Начинаещите трябва да обмислят по-тънък и по-къс модел. Ако не сте много опитен, но искате да опитате по-големи играчки, изберете по-меки вибратори, които са по-безопасни за да няма болка и дискомфорт. Реалистичните вибратори са идеални.

Погледнете този модел: http://orgasmmarket.com/за-жени/вибратори/вибратор-intense

Разтягане

Много хора обичат усещанията на пълнота и разтягане. Може да се постигне този ефект с дебели дилда. Дебелите вибратори могат да доставят най-невероятни усещания, обаче, за вашата безопасност, препоръчваме тези, които са изработени от меки материали, като силикон и TPR. С меките дилда, е по-малко вероятно да се нараните. Винаги слушайте тялото си. Ако искате играчка за анален секс, не забравяйте да изберете тази, с разкроена база. Доброто смазване е от решаващо значение, когато става въпрос за разтягане. Лубриканта е задължителен!

Дълги вибратори

Дългите и извити вибратори, са невероятни за достигане на мястото, разположено дълбоко във вагиналния канал, понеже е трудно достъпно за пениса или пръстите. Винаги бъдете с повишено внимание и напредвайте бавно, понеже дългите вибратори могат да наранят шийката на матката.

G-Spot Стимулиране и Размер

Дебелите, извити вибратори са най-добрите за прилагане на натиск върху вашата G-точка.  G-точка, реагира добре на натиска, и можете да се насладите на невероятни оргазми .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here