5 факти за клитора, които всеки трябва да знае

0
248

1. Клитора Е ГОЛЯМ

Клитора е повече от просто розов бутон. Скрит от погледа, той всъщност е оформен като жълъд, е с дължина 3 см, и се свързва с всяка една структура в гениталиите.

СЪВЕТ

Най-ефективният начин за стимулиране на тази деликатна зона е с помпи. Внимателно привеждане на притока на кръв към областта, те правят клитора разкошно чувствителен,като осигуряват  небесни кулминации.

2. клитора е единствено, предназначен за УДОВОЛСТВИЕ

Клитора е единственият орган, който е посветен само и единствено за удоволствие. Когато е стимулиран правилно, това удоволствие може да продължи четири минути.

СЪВЕТ

Започнете бавно и постепенно увеличавайте скоростта, до върха. Вибрациите са идеални, катозапочнете с по-ниски и завършите с пълен интензитет.

3. клитора има повече нервни окончания, от пениса

Съдържащ 8000 разкошно реактивни нервни окончания, клиторът е много чувствителен, но това не е едно и също нещо като деликатен. За някои хора, точно интензивните, или дори по “грубата” стимулация може да бъде точно това, което те искат.

4. клитора е свързан с G-точката

Ние сме склонни да мислим, че G-точката и клитора са две отделни неща, но експерти твърдят хипотезата, че тези два органа са свързани. Ефектите на стимулиране на G-точката, може да бъде засилено чрез едновременно стимулиране на клитора.

 

СЪВЕТ

Заек вибраторите са специално проектирани да съчетават вътрешни и външни стимулации, за да ви предадат всички удоволствия на куп – едновременен оргазъм.

5. За 75% от жените, клитора е единственият начин да достигнат до оргазъм

На 75% от жените е трудно да достигнат до оргазъм, без да се докосва клитора, въпреки вълнението,което проникването може да се създаде. Само малцина щастливци може да достигне до “голямота O”  само с вътрешната стимулация.

СЪВЕТ

Играчките за двойки, доставят стимулация и по време на правенето на любов, увеличавайки шансовете ви за оргазъм.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here