Как да направим пениса по-голям по естествен начин.

0
558

Как да направим пениса по-голям по естествен начин.

Много мъже от цял ​​свят се чудят: “Как да направят пениса си по голям по естествен начин?” Има много компании, които обещават уголемяване на пениса. Въпреки това, истината е, че има само една шепа надеждни опции, които са доказали, че в действителност работят.

Мъжете  мислят, че пенис помпите са едно чудесно решение за мъжки аксесоар. Това е така, обаче помпите дават само временни резултати и ако прекалите могат да бъдат опасни. Помпите могат да разрушат кръвоносните съдове в камерата за пениса, това може да доведе до мъжка импотентност и дори до невъзможност за полов акт. Мъжките помпи дават прекрасен временен резултат и не бива да прекалявате!

http://orgasmmarket.com/за-мъже/помпи-и-удължители-за-пенис/hyper-пенис-помпа

Друг вариант, към който много мъже прибягват е хирургията. Този метод е много скъп и може да бъде много болезнен и може да остави постоянно увреждане на пениса ви и не се препоръчва за естествено мъжко подобрение.

Има 3 различни начина, които са както безопасни, така и ефективни за постигане на по-голям пенис по естествен начин.

  1. Упражнения.                                                           Този метод е напълно естествен и не включва приемането на добавки както други методи. Упражненията работят с увеличаване на размера на устната еректилна камера, наречена Corpora Cavernosa. Тази камера на пениса ограничава размера на ерекцията. По този начин, с увеличаване на размера на вашето Corpora Cavernosa, ще изпитате по-големи и по-трудни ерекции, отколкото преди.Тези упражнения могат да се прилагат  малко минути на ден в комфорта на вашия собствен дом. Голямото предимство от този метод е, че можете да коригирате интензивността на вашите упражнения. Това означава, че можете да увеличите интензивността на вашите упражнения, ако искате да изпитате резултати по-бързо от нормалното. Но ефекта при всеки е различен.
  2. Хапчета                                                                                                    Множество мъже разчитат на хапчета, за да получат по-голям размер на пениса. Повечето хапчета съдържат 100% натурални билкови съставки, които са предназначени да осигурят много сексуални ползи. Тези хапчета за подобряване на мъжката работа работят с увеличаване на потока от кръв към камерата за пениса. Чрез увеличаване на потока от кръв, той принуждава клетките в камерата на пениса да се разширят. Вашата ерекция ще бъде в състояние да задържи повече кръв от преди, като по този начин ще увеличи дължината и обиколката на вашият пенис. http://orgasmmarket.com/секс-аптека-лубриканти-стимуланти/еро-стимуланти?product_id=609Те също така увеличават вашето сексуално желание и удоволствие, увеличават контрола на преждевременната еякулация, увеличават производството на сперматозоиди и подобряват твърдостта и издръжливостта на ерекцията.3. Pro Extender

Използването на удължители на пениса, Pro Extender, е най-бързият начин да получите по-голям пенис естествено. Удължителите работят, като прилагат леко сцепление към пениса, за да помогнат на естествената способност на тялото ви да расте под физическо влияние. Тези устройства принуждават клетките в еректилната камера да се размножават в хиляди нови клетки.

http://orgasmmarket.com/за-мъже/помпи-и-удължители-за-пенис/pro-extender-уголемител-за-пенис

Удължителите са също страхотни за изправяне на криви на пениса и увеличаване на твърдостта на ерекцията. Удължителите си вървят с програма и начин на ползване. Ако се опитвате да получите по-голям пенис възможно най-скоро, тогава удължителят може да бъде най-добрата опция за вас.

Още полезна информация:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=qTD6HrfA-jY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here