• Поръчка

Благодарим Ви за интереса към нашите продукти. След като изберете продукт, който искате да закупите, просто натиснете бутон "Добави в кошницата". Можете да добавяте неограничен брой продукти. След като сте добавили желаните продукти в кошницата, кликнете върху малката кошница най-горе вдясно. Там ще видите две опции - "кошница!" и "плащане". За да разгледате и редактирате продуктите в кошницата, кликнете на "кошница!", за да продължите към потвърждаване на поръчката, кликнтете на "плащане" (самото плащане не се извършва при тази стъпка).

Поръчки се приемат и на телефон 0895 481 805 или на e-mail: support@orgasmmarket.com. Важно е при поръчка по телефон или e-mail да предоставите номер на модел, брой артикули, адрес за доставка и Вашия телефонен номер. Ако имате нужда от консултация, ще се радваме да Ви помогнем.

  • Плащане

Orgasmmarket приема най-разпространените начини на плащане - PayPal, ePay, дебитни/кредитни карти Visa и Mastercard, плащане при доставка (само на територията на България). Ние използваме само методи на разплащане, които гарантират абсолютна сигурност на транзакциите Ви. В месечния Ви отчет се изписва само "СД-Трейдинг 2012", което гарантира Вашата анонимност.

Плащане за секс играчки от Orgasmmarket при тяхната доставка.

  • Доставка

Вашата поръчка значи много за нас. Всички доставки до офис на Speedy в България са безплатни! Всички продукти се изпращат експресно при пълна дискретност. За доставки до адрес се заплаща такса от 1.49 лв. Цената за доставка до офис на Еконт е 1лв на продукт. Ако желаете да поръчате до адрес, моля, изберете тази опция при потвърждаване на поръчката. За пратки извън България, се използват експресните услуги на "Български Пощи". Моля, записвайте внимателно Вашия телефонен номер при поръчка, за да могат куриерите да се свържат с Вас при доставка. Нашият екип цени Вашето време и дискретност.

 Доставките на Orgasmmarket пристигат при вас, благодарение на Еконт                        Секс играчки от Orgasmmarket, пристигат с безплатна доставка до всички офиси на Еконт

  • Дискретност

Опаковките на нашите пратки са непрозрачни, нямат надписи и не се вижда формата на продукта в тях. На тях не се изписва името на сайта. Никой, освен Вас, не знае съдържанието на пратката.

  • Връщане

Можете да върнете поръчаната стока в рамките на 15 дни след покупката. Поради естеството на продуктите, които предлагаме, използвана стока не се приема. При връщане на стоки клиентите покриват разходите по транспорт на пратката.