• Поръчка

Благодарим Ви за интереса към нашите продукти. След като изберете продукт, който искате да закупите, просто натиснете бутон "Добави в кошницата". Можете да добавяте неограничен брой продукти. След като сте добавили желаните продукти в кошницата, кликнете върху малката кошница най-горе вдясно. Там ще видите две опции - "кошница!" и "плащане". За да разгледате и редактирате продуктите в кошницата, кликнете на "кошница!", за да продължите към потвърждаване на поръчката, кликнтете на "плащане" (самото плащане не се извършва при тази стъпка).

Поръчки се приемат и на телефон 0895 481 805 или на e-mail: support@orgasmmarket.com. Важно е при поръчка по телефон или e-mail да предоставите номер на модел, брой артикули, адрес за доставка и Вашия телефонен номер. Ако имате нужда от консултация, ще се радваме да Ви помогнем.

  • Плащане

Orgasmmarket приема най-разпространените начини на плащане - PayPal, ePay, дебитни/кредитни карти Visa и Mastercard, плащане при доставка (само на територията на България). Ние използваме само методи на разплащане, които гарантират абсолютна сигурност на транзакциите Ви. В месечния Ви отчет се изписва само "СД-Трейдинг 2012", което гарантира Вашата анонимност.

Плащане за секс играчки от Orgasmmarket при тяхната доставка.

  • Доставка

Вашата поръчка значи много за нас. Всички доставки до офис на Speedy в България са безплатни! Всички продукти се изпращат експресно при пълна дискретност. За поръчки над 50лв. доставката е безплатна. Ако поръчката Ви е на по-малка стойност ще изпратим до където желаете, за Ваша сметка.  При потвърждаване на поръчката, ще обсъдим адреса на доставка.( Сумата на доставка не е повече от 4лв). За пратки извън България, се използват експресните услуги на "Български Пощи". Моля, записвайте внимателно Вашия телефонен номер при поръчка, за да могат куриерите да се свържат с Вас при доставка. Нашият екип цени Вашето време и дискретност.

 Доставките на Orgasmmarket пристигат при вас, благодарение на Еконт                        Секс играчки от Orgasmmarket, пристигат с безплатна доставка до всички офиси на Еконт

  • Дискретност

Опаковките на нашите пратки са непрозрачни, нямат надписи и не се вижда формата на продукта в тях. На тях не се изписва името на сайта. Никой, освен Вас, не знае съдържанието на пратката.

  • Връщане

Можете да върнете поръчаната стока в рамките на 15 дни след покупката. Поради естеството на продуктите, които предлагаме, използвана стока не се приема. При връщане на стоки клиентите покриват разходите по транспорт на пратката.